fredag den 2. februar 2018

Vi kan da lidt af hvert

WEBDESIGN

Vores mål er at hjælpe vores kunder med at skabe en stil og et design, der matcher den grafiske opsætning, skaber overensstemmelse og harmoni og som fremhæver indtrykket af en helstøbt grafisk løsning. Hvert design skal være unikt og målrettes til hjemmesidens primære målgruppe.

FIRMALOGO

Vi kan designe firmalogoer, foreningslogoer, monogrammer og meget andet. Kontakt computerchefen ganske ufrorpligtende og hør hvilken løsninger der findes.

DOMAIN

Vi kan hjælpe med at købe det rigtige domain. Denne service koster ikke noget, hvis det er computerchefen der skal designe Jeres webside.

HOSTING

Vi hoster ikke websider, men kan arrangere dette for  dig som kunde. Vælger du en standard pakke løsning er hosting incl. i prisen det første år. Vores samarbejdspartner understøtter den nyeste version af PHP og MySQL, og man kan frit vælge imellem PHP 5.2 og PHP 5.3 til hvert domæne. Der er minimum 15 Gigabyte plads pr. bruger.

NYHEDSBREVE

Vi er ikke tekstforfatter, så du/i skal komme med de færdige tekster, men har stor erfaring  i at opsætte det så det ser lækkert ud for slutbrugeren / foreningen.

SUPPORT

Med mere end 100.000.000 brugere i talrige lande er TeamViewer en af de hurtigst voksende løsninger til fjernservice og fjernpræsentation. Brugere og kunder sætter pris på TeamViewers nemme betjening, den høje grad af sikkerhed og pålidelighed. Den konstante videreudvikling garanterer en investering der holder – og bringer os tættere på vores mål: Tilfredse brugere!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi kan da lidt af hvert

WEBDESIGN Vores mål er at hjælpe vores kunder med at skabe en stil og et design, der matcher den grafiske opsætning, skaber overensstemme...